O NAS

Zavedajoč se potrebe številnih podjetij, da bi ureditev in obnovo poslovnih prostorov prepustili profesionalcem, je bilo leta 2019 v Sloveniji ustanovljeno podjetje “Rayana”, z namenom ponuditi strankam široko paleto storitev, ki vključujejo vse vrste del, posegov in aktivnosti za izboljšanje pogojev v poslovnih objektih ali njihovi neposredni okolici. Poleg tega je “Rayana” del svojih storitev namenila zasebnim gospodinjstvom – hišam, stanovanjem in stanovanjskim zgradbam.

Moto, ki je vodilno načelo pri delu ekipe “Rayana”, je zadovoljevanje želja in potreb strank na najbolj učinkovit in kvaliteten način ob spoštovanju dogovorjenih rokov.

Čeprav je relativno mlado podjetje, se “Rayana” že lahko pohvali z zadovoljnimi strankami zunaj naše države. To se nanaša predvsem na švicarski trg, kjer je “Rayana” realizirala več uspešnih poslovnih podvigov, njeno odgovorno in učinkovito poslovanje pa je zagotovilo zveste stranke, ki so najboljše jamstvo za kakovost ponujenih storitev.

Podjetje “Rayana” zelo uspešno raste in se razvija s težnjo po ponudbi storitev, poleg strankam v Srbiji, tudi strankam na Švedskem in na Malti.

Ustanovitelj podjetja “Rayana” je Dejan Avramović.

VZDRŽEVANJA POSLOVNIH PROSTOROV

Če je eden od postulatov vašega podjetja delo v sodobnem in prilagojenem prostoru, ki omogoča, da se konkretni posli…

RENOVIRANJA POSLOVNIH PROSTOROV

Obseg našega poslovanja je izjemno širok, kar pomeni, da sodelovanje z nami pokriva dobesedno vse vidike izboljšanja pogojev poslovanja.

STORITEV VZDRŽEVANJA DOMA

V tem delu se naše storitve nanašajo tudi na zasebna gospodinjstva (ne samo na poslovne subjekte), kar praktično pomeni…

STORITEV RENOVIRANJA DOMA

Naše storitve vključujejo tudi vzdrževanje bivalnih prostorov. Ekipa “Rayana” se ukvarja tudi z vzdrževanjem higiene…

STORITEV VZDRŽEVANJA VRTOV

Obseg našega poslovanja vključuje tudi vzdrževanje zelenih površin okoli hiš ali stanovanjskih stavb. Če so vaše potrebe take…

STORITEV VZDRŽEVANJA ZELENIC

Poleg obnove in vzdrževanja interiera je “Rayana” svojim strankam na voljo tudi pri vzdrževanju zelenih površin okoli stavb…

Kako vam lahko pomagamo?

Pišite nam v najbližji pisarni Rayanda doo ali pošljite poslovno poizvedbo na spletu.

“Moto, ki je vodilno načelo pri delu ekipe “Rayana”, je zadovoljevanje želja in potreb strank na najbolj učinkovit in kvaliteten način ob spoštovanju dogovorjenih rokov.”

placeholder
Dejan Avramovic
Founder & CEO, Rayana d.o.o.

Iščete prvovrstne storitve popravila domov in pisarne?